Gesloten autotransport

  • Track & trace, beveiligd en geofencing
  • Ervaren medewerkers
  • Discreet vervoer zonder zichtbare reclame
  • Afspraak is afspraak

Beveiligd autotransport, veilig en snel

Wij verzorgen dedicated beveiligd gesloten autotransport. Ons team van ervaren chauffeurs haalt iedere deadline. Bij ons is afspraak dan ook echt afspraak. Het maakt daarbij niet uit of we uw bolide in Nederland ophalen en afleveren of in het zonnige Spanje. Wij verzorgen ook autotransport in Europa.

Uw kostbare bezit, onze trots

Natuurlijk begrijpen we dat uw auto bijzondere aandacht verdient. Ook wij zijn autoliefhebbers. En onze harten gaan sneller kloppen bij het zien van een mooie oldtimer of exotisch sportwagen. U kunt er dan ook op rekenen dat wij net zo voorzichtig omgaan met uw voertuig als u zelf zou doen. Niet voor niets hebben onze chauffeurs een speciale training gevolg. 

Veiligheid staat voor alles

Bij ons bent u verzekerd van volledige veiligheid. Zo zijn onze gesloten autotransport trailers niet voorzien van reclame, om ongewenste aandacht te vermijden. Wel zijn ze voorzien van track and trace software. Zo kunnen wij ieder transport volgen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om het autotransport te laten begeleiden door een onopvallende auto of geofencing in combinatie met PAC meldkamer.

Voor ieder belangrijk autotransport

Heeft een auto of transport dat waardevol is? Voor u of in geld uitgedrukt. Of is het belangrijk dat de deadline die u heeft wordt gehaald? Dan zijn wij dé partner als het gaat om veilig en betrouwbaar autotransport. Niet voor niets werken we voor autoclubs, raceteams, verzekeringsmaatschappijen, autodealers, importeurs en particulieren.

Autotransport Europa

Onze chauffeurs komt u door heel Europa tegen. Er zijn dan ook weinig plekken waar we nog niet zijn geweest. Een rondje rijden op het Ascari circuit of stijlvol over boulevard van Monaca rijden zonder zelf al die kilometers er naar toe te hoeven rijden? Ons team verzorgt het autotransport. 

Kosten autotransport 

De kosten voor beveiligd gesloten autotransport zijn afhankelijk van de afstand en wensen. Vanaf € 185,00 verzorgen wij het vervoer. Wilt u weten hoeveel uw autotransport kost, wij maken graag een offerte op maat voor u.

offerte aanvragen