veilige autostalling

  • Beveiligd pand
  • Met cleaningservice
  • Bandenonderhoud mogelijk
  • Haal en brengservice

Autostalling op topniveau

Kiest u ervoor om uw auto bij ons te stallen, dan kunt u rekenen op de best mogelijke service en veiligheid. We beschikken over ruime parkeerplekken in een beveiligde ruimte in ons eigen pand.

Uw auto blijft in topconditie

Ook tijdens het stallen kan uw auto op de beste zorg rekenen. Zo controleren we de auto op bijvoorbeeld bandenspanning. En gedurende het verblijf wordt de accu op in topconditie gehouden met behulp van een druppelaar. Het is zelfs mogelijk om uw auto wekelijks te laten cleanen. Kortom, of u uw bolide voor een week of een jaar aan onze autostalling toevertrouwt, wij zorgen er voor dat deze in topconditie blijft.

Beveiligde auto opslag

Het pand waarin uw auto wordt gestald is voorzien van alle gemakken. Zo is er zelfs een mogelijkheid om banden te wisselen. Handig als u toch liever met winterbanden de weg op gaat. Maar het is ook voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen om ongewenst bezoek tegen te gaan. Zelfs in het meest negatieve scenario zal het niet mogelijk zijn om uw auto binnen korte tijd te verplaatsen. Uiteraard is er naast inbraakpreventie ook veel aandacht besteed aan brandpreventie. Kortom, over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ophalen en afleveren

Met slechts één telefoontje zorgen wij ervoor dat uw auto wordt afgeleverd. Onze haal en brengservice bestaat uiteraard uit beveiligd gesloten autotransport.

 

Kosten autostalling

De kosten voor autostalling zijn afhankelijk van de duur en uw aanvullende wensen. Vanaf € 115,00 verzorgen wij de stalling. Wilt u weten hoeveel de stalling van uw auto kost? Wij maken graag een offerte op maat voor u. 

offerte aanvragen